top of page

14 Mart 2021 Yüzde Güncellemesi!

Genel yüzde güncellemesi!


Two Point Hospital çeviri yüzdesi %82 olarak güncellenmiştir.

Kingdom Hearts 3 çeviri yüzdesi %65 olarak güncellenmiştir. Hikaye çevirisi tamamlandı. Arayüz çevirilerine geçildi. Proje 30 Mart'ta sizlerle.

Hitman 3 çeviri yüzdesi %60 olarak güncellenmiştir. Hitman serisi, dosya sıkıntıları ile ün yapan serilerin başında geliyor. Uyarlamayı tabii ki başardık lakin binlerce dosyaya dağıtılmış 5.000 metin daha tespit edildi.

Battlefield V çeviri yüzdesi %50 olarak güncellenmiştir. Ana hikaye çevirisi tamamlandı, bu hafta oyunun multiplayer kısmı test edilecek.

Final Fantasy XV çeviri yüzdesi %43 olarak güncellenmiştir. Geçtiğimiz hafta projeye çevirmen takviyesi yapıldı.

Wasteland 3 çeviri yüzdesi %41 olarak güncellenmiştir. Geçtiğimiz hafta projeye çevirmen takviyesi yapıldı. Wasteland projesi için oynayarak çevirme yöntemine geçtik. Projede yer alan bazı çevirmenlerimiz çeviriyi bu şekilde ilerletiyor.

Final Fantasy 7 Remake çeviri yüzdesi %34 olarak güncellenmiştir. PC çıkışı resmi olarak duyurulup tarih verildiği vakit, proje belirtilen tarihe hazır olacak.


Yakuza Kiwami 2 projesi hala testte. Bizim için oldukça keyifli bir proje olduğunu söylemeliyiz.

Call Of Duty Black Ops 3 yamasında hala sürümlere uyarlamakta sorun yaşıyoruz. Oyun şu an yalnızca bir sürümü destekliyor. v100 sürümüne uyarlamayı başaramazsak, yalnızca v88 olarak yayınlanacak.

The Red Strings Club, çevirmenin sağlık sorunlarından dolayı şu anlık beklemede.

Watch Dogs Legion ise ana hikaye çevirisi tamamlandı lakin 1 milyon 100 binlik bir oyundan bahsediyoruz. Arayüz çevirisini tamamlayıp birkaç ay içinde projeyi o şekilde yayınlayabiliriz. Mart sonuna doğru ana hikayenin testleri yapılacak. Ona göre proje için yol haritası belirlenecek.


Mevcut projelerimizin durumuna göre önümüzdeki haftalarda Üyelere özel anket yapılabilir.


Sevgiler!

1 yorum
bottom of page