top of page

17 Ekim 2023 Durum Güncellemesi!

Selamlar!


Lords Of The Fallen çevirisine başladık!


Starfield projemizin çevirisi yaklaşık 1 hafta önce %100 seviyesine ulaşmıştı. Yazım denetimi ve terimce kontrolü ile birlikte test süreci başlamıştır. Test aşamasının yaklaşık 1 ay kadar süreceğini düşünüyoruz. Test aşaması da bittikten sonra bütün proje bitmiş olacak.


Mass Effect 2LE projesinde; üç arkadaşımız testini bitirdi. İçimize sinmesi için bir kere daha bitireceğiz. ME2 çıktığında ME3 hızlanacak.


Stellaris Starter Pack projesinde tamamen oyun içi teste odaklandık. Oyun içi gördüklerimiz bizi tatmin ettiği anda yayınlayacağız. Lakin biraz daha zaman ayırmak istiyoruz.


Doom Eternal The Ancient Gods ek paketinin çevirisini tamamladık ve programda güncelledik.


Cult Of The Lamb ek paketinin çevirisi sürüyor. Bittikten sonra High On Life ek paketinin çevirisine geçeceğiz.


The Expanse Telltale Series Türkçe yamasını bağımsız şekilde yürüten çevirmene destek vermek için projemizi iptal etmiştik. Projede sorun yaşadığını öğrenince projeyi kendisinden devraldık. Projedeki sorunları giderip son bölümün de çevirisi yaparak projeyi programımıza ekleyeceğiz. Mevcut 1. Bölüm çevirimizi oyunun tamamı ile karşılaştırınca arada pek bir fark yokmuş doğrusu. Eldeki çeviriler ile birleştirince de toplamda %87'lik bir ilerleme söz konusu. Uzun sürecek bir tamamlama olmayacak. Yakında teste girip yayınlayacağız.


Wartales testi de aynen devam ediyor. Önümüzdeki hafta testinin bitip gerekli düzeltmeleri de yaptığımız taktirde herhalde Ekim sonu veya Kasım başı gibi yayınlanabiliriz.


Dead Island 2 projesinin çeviri yüzdesi %87 olarak güncellenmiştir.

Lies Of P projesinin çeviri yüzdesi %38 olarak güncellenmiştir.

Armored Core VI projesinin çeviri yüzdesi %89 olarak güncellenmiştir.

F1 2023 projesinin çeviri yüzdesi %32 olarak güncellenmiştir.

Mass Effect 3LE projesinin çeviri yüzdesi %72 olarak güncellenmiştir.


Sevgiler!

2 yorum
bottom of page