top of page

Resident Evil 4 Separate Ways Türkçe Yama Çalışması Başladı!

Selamlar! Resident Evil 4 - Separate Ways projesini o kadar çok istediniz ki başlamaya karar verdik Programa ayrı bir proje olarak eklenecek.


  • Lies Of P projesi %7 ilerleme kaydetti.

  • Call Of Duty Black Ops 3 projemiz, oyunun katı korumasından ötürü son sürümde değil v88 sürümünde çalışıyor idi. Artık son sürümde de çalışıyor.

  • Starfield projesinde artık sona yaklaştık. Önceki duyurularda bahsettiğimiz konuma bağlı NPC diyalogları ve bazı ekstra görevlerin diyalog çevirisi yarın bitiyor. Bundan sonra geçeceğimiz ve kalan son diyaloglar şunlar: Sesli kayıtlar, mürettebat konuşmaları (ağırlık burada), seçtiğiniz geçmişe göre çıkan bazı konuşmalar ve generic SSNN (haber) konuşmaları.

  • Bu diyalogların çevirisi çok uzun sürmeyecek. Hedefimiz ayın 25'i gibi bütün diyalogların bitmesi idi, araya göreve bağlı bazı arayüz çevirilerini alacağız. 25 Eylül tarihi bir veya iki gün ileri sarkabilir lakin oyunu oynamak için bu tarihi beklemenize gerek yok.

  • Yukarıda sayılan kısımlar da tamamlandığında bütün diyalog çevirisi tamamlanmış olacak. Sonra da kalan arayüzlere geçeceğiz. Kalan arayüzlere geçtiğimizde de sizi gidişattan haberdar edeceğiz tabii ki.

  • Arayüz çevirisi bittiğinde de test aşamasına geçeceğiz. Test aşamasında işimizi kolaylaştırmak adına ⁠starfield-geri-bildirim kanalında ilettikleriniz bizim için çok önemli. Yardımcı olan kullanıcılarımıza sonsuz teşekkürler

Sevgiler!

0 yorum
bottom of page