top of page

Anonymous Çeviri Üyelik Sistemi ve Client Kullanım Rehberi

Güncelleme tarihi: 9 Şub

Rehberimiz hazır!


Anonymous Çeviri Üyelik Sistemi Nedir: Anonymous Üyelik Sistemi, daha önce çıkmış ve çıkacak olan bütün yamalarımıza KDV dahil 139,99 TL’ye 1 aylık erişebildiğiniz bir “pass” sistemidir. Üyelik sistemi aylıktır. Üyelik aktif olduktan sonra otomatik yenileme de aktif olur. Otomatik yenilenmeyi, “Üyelik İşlemleri”nden dilediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Üyelik bittikten sonra yüklediğiniz yamaları oyuna güncelleme gelmediği, yamayı/oyunu silmediğiniz ve bilgisayarınızı sıfırlamadığınız sürece ömür boyu kullanabilirsiniz. Yeni çıkan yamalara erişmek için üyeliğinizi yenilemeniz gerekir. Ayrıca üyelik sistemimize abone olan kullanıcılar, Discord sunucumuzda; daha önce duyurmadığımız yama çalışmalarımızı, yüzde güncellemelerine, çalışmalarımız hakkında anlık gelişmeleri, yama çalışmalarının detaylarına ve gelecekte çevirisi yapılacak oyunların belirleneceği ankette oy kullanım hakkına sahip olacaktır. Her üyelik, bir bilgisayar için geçerlidir. Eğer bilgisayar değişikliği yaptıktan sonra üyeliğinizi kullanmaya devam etmek isterseniz, Discord sunucumuzdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Nasıl Üye Olunur: Üye olmak için internet sitemizin ilgili sayfasında (https://www.anonymousceviri.com/uyelik) programımızı indirip kayıt olmalısınız. Kayıt olmak için programımızın sağ üst tarafında yazılan “Giriş Yap” tuşuna basın.




Giriş Yap’a bastıktan sonra “Hesap Oluştur”a girin. Gerekli bilgileri ve Son Kullanıcı Sözleşmesi’ni okuduktan sonra “Formu Gönder”e basın.



Kayıt olduktan sonra “Üyelik” sekmesine basın ve “Üyelik İşlemleri”ne girin. (Sağ üstteki kullanıcı adın mail’inizin birkaç harfini içerir. Sizin dışında kimse göremez.)




Çıkan sayfada programa kayıt olduğunuz bilgilerle giriş yaptıktan sonra açılan pencereden “Üye Ol”a basın.




Bilgilerinizi girin. “Ödeme Formuna Devam Et”e bastıktan sonra Iyzico ekranından kredi kartı bilgilerinizi girin ve kutucuğu işaretledikten sonra “108,5 TL Öde”ye basın.



Not 1: TC kimlik numaranızı girmek istemiyorsanız “11111111111” yazabilirsiniz. Bilgileriniz Iyzico tarafından korunup ödemelerinizi 3D Secure güvencesiyle yapabilirsiniz. Kredi kartı ve diğer bilgilerinize biz erişemiyoruz. Eğer Iyzico hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Not 2: Banka kartı veya ön ödemeli kartlar ile işlem yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üye olduktan sonra üyelik kontrol panelinden üyeliğinizin bitiş tarihini, son ödemelerinizi üyelik detaylarınızı görebilirsiniz ve otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz. Otomatik ödemeyi kapatırsanız, aktif üyeliğinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Sonraki ay için ödeme almaz.



Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra programın sağ üstünde bulunan profile girdikten sonra “Varlıklarım” kısmına basın. Üyelik dahilinde çıkan bütün yamalarımızı içeren bir pencere açılacaktır. Bu pencereden yamayı kurmadan önce oyun ve yama hakkında bilgileri ya da yamanın ekran görüntülerini görmek için yamanın üstüne gelerek “Detaylar”a basabilir, yamayı indirmek ve kurmak için “İndir ve Kur”e basabilirsiniz.



Oyunun ana dizini seçin ve “Tamam”a basın. Yama inmeye başlayacaktır. Yama indikten sonra kurulum otomatik olarak başlayacaktır.



Kurulum tamamlandıktan sonra programın sağ altında “İşlem Başarılı” yazısı çıkacaktır. Oyuna giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra yamanın yükleme ekranı çıkacaktır. Kısa bir yükleme ardından “İşlem Başarılı” yazısı çıktığında oyun açılacak ve Türkçe yama başarıyla uygulanacaktır.


Yamayı kaldırmak ya da pasifleştirmek isterseniz, kurulum yaptıktan sonra programdan “Varlıklarım” kısmında yamasını silmek ya da pasifleştirmek istediğiniz oyunun üstüne gelip “Pasifleştir/Kaldır” tuşuna basın.

Açılan uygulamada yamayı pasifleştirmek için "Pasifleştir" tuşuna basın. Yamayı pasifleştirmek, yama dosyasını silmeden yamayı devre dışı bırakır. Yamayı kaldırmak için "Yamayı Kaldır" tuşuna basın. Bu yama dosyalarını tamamen kaldırır ve tekrar etkinleştirmek için yamayı tekrar kurmanız gerekir.

Programdan ücretsiz olarak sunduğumuz yamalara erişmek için “Çevirilerimiz” sayfasına girip ücretsiz olan (fotoğrafların sağ üstünde ücretsiz ibaresi bulunan) yamalarımızın üstüne geldikten sonra “Varlıklara Ekle” tuşuna basın. Eklendikten sonra “Varlıklarım” kısmından oyunun yamasını yükleyebilirsiniz. Ücretsiz yamalarımıza erişmek için üyelik sistemine üye olmak zorunda değilsiniz.


Ayrıca programımızda bulunan görseller bilgisayarınıza kaydedilir ve hafızanızdan kullanılır. Bu, programı daha hızlı kullanılmasını sağlar ve görseller tekrar indirilmez. Eğer programda bulunan görselleri bilgisayarınıza kalıcı olarak indirmek istemiyorsanız programımızın ayarlarından bu seçeneği kapatabilirsiniz. Daha önce kaydedilmiş görselleri yine ayarlardan silebilirsiniz.

Her değişiklikte program kapanıp açılacaktır.

Rehberin sonuna kadar eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorun ya da sorularınız için yorumlara ya da Discord’dan bize ulaşabilirsiniz. Unutmayın, Anonymous desteklerinizle ayakta. Desteklerinizle üretmeye devam ediyoruz, siz destek verdikçe de üretmeye devam edeceğiz. Kendinize iyi bakın.

42 yorum
bottom of page